Nevşehir Belediye Başkanı Savran, kendisine gönderilen çiçekleri dar gelirli aileler yararına sattı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, belediye başkanı seçilmesinin ardından kendisine gönderilen çiçekleri satıp, elde edilen gelirle dar gelirli ailelere gıda kolisi ve çocuklara kışlık ayakkabı dağıttı.Belediyeden...

18 Şubat 2021 Perşembe 17:55
Nevşehir Belediye Başkanı Savran, kendisine gönderilen çiçekleri dar gelirli aileler yararına sattı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, belediye başkanı seçilmesinin ardından kendisine gönderilen çiçekleri satıp, elde edilen gelirle dar gelirli ailelere gıda kolisi ve çocuklara kışlık ayakkabı dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 Şubat'ta olağanüstü toplanan belediye meclisince başkanlık görevine seçilen Savran, makamına tebrik amacıyla gönderilen onlarca çiçeğin kentteki ihtiyaç sahibi aileler yararına satılması talimatını verdi.

Başkan Savran, dar gelirli aileleri evlerinde ziyaret ederek, çiçeklerin satışından elde edilen gelirle hazırlanan gıda paketleri ve çocuk botlarını hediye etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Savran, "Çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ve hemşehrilerimiz tarafından çok sayıda çiçek gönderildi. Bunların hepsine belediyemizde bakma gibi bir şansımız yoktu. Arkadaşlarımızla istişare ederek, bu gelen çiçekleri satıp elde edeceğimiz geliri sosyal hizmetlerde kullanmaya karar verdik." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.