Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden NEVÜ öğrencilerine "hoş geldin" ikramı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, yüz yüze eğitimin başladığı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) kampüsüne stant kurarak, öğrencilere ikramda bulundu.NEVÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Terörle...

28 Eylül 2021 Salı 12:02
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden NEVÜ öğrencilerine

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, yüz yüze eğitimin başladığı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) kampüsüne stant kurarak, öğrencilere ikramda bulundu.

NEVÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü katkılarıyla açılan stantta görevli emniyet personeli, yerleşkeye gelen öğrencilere kek, meyve suyu ve kitap ayracı dağıttı.

Öğrencilere eğitim dönemi boyunca sorun ve taleplerini emniyet birimlerine bildirmelerini isteyen ekipler, örgütlerin eleman kazanım yöntemleri, sosyal medya kullanımı ve narkotik maddelerin zararları ile ilgili uyarıcı broşür de verdi.

Üniversite öğrencileri sohbet ettikleri polislere teşekkür ederek, görevlerinde başarı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.