Nevşehir'de Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım ve Tercih Fuarı açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Anadolu Üniversiteler Birliğince (AÜB) düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı açıldı.Kentteki bir alışveriş merkezinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen...

31 Temmuz 2022 Pazar 11:24
Nevşehir'de Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım ve Tercih Fuarı açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Anadolu Üniversiteler Birliğince (AÜB) düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı açıldı.

Kentteki bir alışveriş merkezinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuarda, AÜB üyesi 12 üniversitenin tanıtımı yapılıyor.

Fuarın açılışında konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite tercihi yapacak öğrencilere başarı dileyerek, "Üniversiteler arası işbirliğini geliştirmek amacıyla kurulan AÜB, üye üniversitelerimizin, bulundukları şehirleri ve fakültelerini tanıtmak amacıyla sağlıklı bilgilendirme yapmak için böyle bir etkinlik kararı aldı. Daha önce bu program farklı illerde gerçekleşti, bugün de Nevşehir'deki tercih yapacak öğrencilerimize bilgilendirme yapılacak." dedi.

Etkinliğin açılış kurdelesi Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Aktekin, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve diğer katılımcılar tarafından kesildi.

Stantları ziyaret eden Vali Becel, akademisyenlerden bilgi aldı.

Stant görevlileri gün boyunca öğrenci ve ailelerine, AÜB üyesi 10 ildeki üniversitelerin bölüm ve programları ile sundukları imkanlar konusunda bilgi aktaracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.