Nevşehir'de anaokulu öğrencileri seramik sergisi açtı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de anaokulu öğrencilerinin yaptığı seramik çalışmalar "Çamurdaki Çocuk" sergisinde beğeniye sunuldu.Vilayetler Birliği Anaokulunda öğrenim gören öğrencilerin eğitim yılı boyunca yaptığı seramik...

03 Haziran 2022 Cuma 13:59
Nevşehir'de anaokulu öğrencileri seramik sergisi açtı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de anaokulu öğrencilerinin yaptığı seramik çalışmalar "Çamurdaki Çocuk" sergisinde beğeniye sunuldu.

Vilayetler Birliği Anaokulunda öğrenim gören öğrencilerin eğitim yılı boyunca yaptığı seramik eserler, tarihi Uçhisar Kalesi'ndeki sergide görücüye çıktı.

Açılış töreninde okul müdürü Yusuf Gömbel, öğrencilerin eserlere hayal dünyasını yansıttığını belirterek, "Öğretmenleri nezaretinde öğrencilerimiz, plaka, kalıp tekniği ve diğer sanat tekniklerini kullandı. Bunların arasında cam boyama ve mozaik de bulunmakta. Bütün kulüp öğrencilerinin katılımıyla oluşan bir sergi. 75 öğrencimiz var ve hepsinin burada seramik işleri mevcut." dedi.

Programda, semazen kıyafetli öğrenciler gösteri sundu.

Törene, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.