Nevşehir'de eğitime kar engeli

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Acıgöl ilçesi ile merkeze bağlı belde ve köy okulları ve il genelindeki taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya...

08 Ocak 2019 Salı 14:32
Nevşehir'de eğitime kar engeli

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Acıgöl ilçesi ile merkeze bağlı belde ve köy okulları ve il genelindeki taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezine bağlı belde ve köylerdeki okullar ile il genelindeki taşımalı eğitim yapılan okullar öğleden sonra tatil edildi.

Açıklamada, "Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir merkeze bağlı köy okullarındaki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 8 Ocak 2019 tarihinde geçerli olmak üzere bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kendi imkanlarıyla ve toplu taşıma ile il merkezine ilçe, kasabalar ve köylerimizden gelen öğrencilerimiz de idari izinli sayılacaktır." denildi.

Acıgöl ilçesinde de kaymakamlık kararıyla, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime öğleden sonra ara verildi.

Anahtar Kelimeler:
NevşehirKar TatiliAcıgöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.