Nevşehir'de evlerinde uyuşturucu ele geçirilen 2 şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen iki zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini...

18 Ağustos 2021 Çarşamba 11:37
Nevşehir'de evlerinde uyuşturucu ele geçirilen 2 şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen iki zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapanların deşifre edilmesine yönelik çalışma kapsamında, kent merkezi ve Ürgüp ilçesinde iki ayrı adrese operasyon düzenledi.

Herikli Mahallesi'nde B.K'ya ait ikamette yapılan aramada 212 gram esrar ile 25 kök Hint keneviri ele geçirildi. Ürgüp ilçesinde M.A'nın evinde yapılan aramada ise 228 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.