Nevşehir'de "Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlikleri" düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de gelecek hafta karne alacak ilkokul öğrencileri, "Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlikleri"nde buluştu.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen şenliğe, merkez ve ilçelere...

10 Haziran 2022 Cuma 12:10
Nevşehir'de

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de gelecek hafta karne alacak ilkokul öğrencileri, "Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlikleri"nde buluştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen şenliğe, merkez ve ilçelere bağlı belde ve köylerdeki ilkokul öğrencileri katıldı.

Vali İnci Sezer Becel ile İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat da programa katılarak çocukların eğlencesine eşlik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, gazetecilere, etkinliğe katılan çocukların satranç, golf, halat çekme gibi çeşitli oyunlarla eğlendiğini belirtti.

Çocukları küçük yaşlardan itibaren spora yönlendirmeyi amaçladıklarını kaydeden Özdemir, "Bu program çocukları eğlendirirken aynı zamanda sporla tanıştırma adına yapılan bir organizasyon. Antrenörlerimizle gençlik merkezi gönüllü gençlerimizle birlikte çocuklarımızı hem eğlendiriyor hem de onlara sporu sevdiriyoruz. Kendilerine yaz spor okullarıyla ilgili bilgiler de veriyoruz." dedi.

Etkinliğin sonunda Türk Kızılay tarafından çocuklara içecek ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.