Niğde Valisi Koç, resim yarışmasında birinci olan öğrenciyi kabul etti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Mustafa Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen "Türkiye Aşkına" konulu resim yarışmasında birinci olan Ceyda Şengül ile görüştü.Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

19 Temmuz 2022 Salı 15:19
Niğde Valisi Koç, resim yarışmasında birinci olan öğrenciyi kabul etti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Mustafa Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen "Türkiye Aşkına" konulu resim yarışmasında birinci olan Ceyda Şengül ile görüştü.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmada, Niğde Güzel Sanatlar Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ceyda Şengül birinci oldu.

Şengül ve ailesi ile İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Taşpınar, Vali Koç'u ziyaret etti.

Koç, Şengül'ü tebrik ederek, eğitim hayatında başarılar diledi ve kitap hediye etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.