NNYÜ ile Kayseri TED Koleji arasında iş birliği protokolü

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ile TED Kayseri Koleji Lisesi arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.NNYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, NNYÜ Diş Hekimliği...

19 Ocak 2021 Salı 11:56
NNYÜ ile Kayseri TED Koleji arasında iş birliği protokolü

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ile TED Kayseri Koleji Lisesi arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.

NNYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, NNYÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde düzenlenen protokol imza törenine TED Kayseri Koleji Okulları Genel Müdürü Arif Şirin, Lise Müdürü Muammer Gündüz ve rehberlik öğretmeni Pınar Otçıkın ile NNYÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Gürgan katıldı.

Taraflar arasında imzalanan protokol, TED Kayseri Koleji Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin, NNYÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ile lise idaresi tarafından uygun görülen sosyal ve kültürel etkinlikler ile bilimsel çalışmalara iştirak etmelerini kapsıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gürgan, öğretim elemanlarının lisede konferans düzenleyeceklerini, bilimsel projelere destek vereceklerini, sosyal ve kültürel faaliyetlere katkı sağlayacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.