Nusaybin gazisi Altan’a gazilik rozeti

YOZGAT (AA) - Mardin’in Nusaybin ilçesinde 2016'da bölücü terör örgütüne yapılan Hendek Operasyonu sırasında yaralanarak gazilik unvanı alan Jandarma Uzman Çavuş Emirhan Gazi Altan’a Jandarma Genel Komutanlığı tarafından verilen...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:17
Nusaybin gazisi Altan’a gazilik rozeti

YOZGAT (AA) - Mardin’in Nusaybin ilçesinde 2016'da bölücü terör örgütüne yapılan Hendek Operasyonu sırasında yaralanarak gazilik unvanı alan Jandarma Uzman Çavuş Emirhan Gazi Altan’a Jandarma Genel Komutanlığı tarafından verilen malul gazi rozeti takıldı.

Sorgun Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Demir tarafından Gazi Altan’a halen görev yaptığı Sorgun Mal Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle malul gazilik rozeti takdim edildi.

Altan, vatan için her zaman çarpışmaya hazır olduğunu ve Türk milleti var oldukça bu vatanı kimsenin bölmeye, parçalamaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
GaziSorgunJandarmaRozet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.