ÖHÜ'de Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı açıldı. Üniversiteden yapılan açıklamada, havacılık sektörünün Türkiye'de hızlı bir şekilde gelişmesiyle doğan nitelikli iş...

03 Mayıs 2018 Perşembe 18:19
ÖHÜ'de Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı açıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, havacılık sektörünün Türkiye'de hızlı bir şekilde gelişmesiyle doğan nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna bağlı olarak açılacak Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ikinci öğretim programının Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylandığı bildirildi.

Program kontenjanının 60 kişi olduğu aktarılan açıklamada, gerekli akademik personel istihdamı ile altyapının tamamlanmasının ardından öğrenci alımına başlanacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.