ORKÖY'den Mihalgazi'ye süt koyunculuğu desteği

ESKİŞEHİR (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı ile Mihalgazi Belediyesi'nin ortaklığında gerçekleştirilen ORKÖY Süt Koyunculuğu Projesi'nde çiftçilere 1 milyon liralık kredi desteği sağlandı.Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş...

10 Mart 2022 Perşembe 12:57
ORKÖY'den Mihalgazi'ye süt koyunculuğu desteği

ESKİŞEHİR (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı ile Mihalgazi Belediyesi'nin ortaklığında gerçekleştirilen ORKÖY Süt Koyunculuğu Projesi'nde çiftçilere 1 milyon liralık kredi desteği sağlandı.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün ve AK Parti Mihalgazi İlçe Başkanı Ali Akkar ile birlikte ORKÖY Daire Başkan Yardımcısı Mesut Güler'i makamında ziyaret etti.

Akgün, yaptığı açıklamada, ziyaretin ilçe için olumlu geçtiğini belirterek, ilçede süt koyunculuğunu desteklemek için ORKÖY tarafından 1 milyon lira hibe desteği alındığını bildirdi.

Belediyenin 1000 küçükbaş hayvanın barınacağın ahır yaparak süt koyunu üreticilerinin hizmetine sunulacağını, bakımları için çoban desteği sağlanacağını aktaran Akgün, 2022 yılında Mihalgazi'nin tarım ve hayvancılık alanında çığır açacağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.