Özhaseki için "dünden bugüne Ankara"nın anlatıldığı kampanya filmi

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için "dünden bugüne Ankara"nın anlatıldığı bir kampanya filmi hazırlandı. Haseki Gönüllüleri Grubu tarafından hazırlanan kampanya videosunda, başkentin...

09 Mart 2019 Cumartesi 13:00
Özhaseki için

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için "dünden bugüne Ankara"nın anlatıldığı bir kampanya filmi hazırlandı.

Haseki Gönüllüleri Grubu tarafından hazırlanan kampanya videosunda, başkentin tarihi kimliğine ve manevi değerlerine vurgu yapıldı.

"Ankara, sen Hacı Bayram-ı Veli'de merhametsin" sözleriyle başlanan videoda, dünden bugüne Ankara anlatılıyor.

"Sen Cumhuriyet'i kuran şehirsin" ifadesiyle Mustafa Kemal önderliğinde Ankara'dan başlatılan şahlanışın anlatıldığı kampanya filminde, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir de unutulmuyor.

Kampanya filmi "Sana baş olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz." ifadesiyle son buluyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.