Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan "Kudüs" açıklaması

KAYSERİ (AA) - Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Çakmak, Kudüs'ün kurtuluşu için her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarını söyledi.Çakmak, Kayseri Bürüngüz Camii önünde yaptığı basın açıklamasında...

25 Şubat 2022 Cuma 15:08
Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan

KAYSERİ (AA) - Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Çakmak, Kudüs'ün kurtuluşu için her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarını söyledi.

Çakmak, Kayseri Bürüngüz Camii önünde yaptığı basın açıklamasında Kudüs'ün Müslümanların ilk kıblesi olduğunu belirtti.

Kudüs'ün Müslümanları birleştirecek en güçlü bağlardan biri olduğunu vurgulayan Çakmak, "Ey İslam ümmeti. Ey Müslüman halklar. Ey Kürtler, Türkler, Araplar, Farslar ve İslam ümmetinin diğer evlatları. Ey bu ümmetin alimleri, hatipleri, aydınları, ümmetin kurtuluşunu dert edinmiş Müslümanlar. Kudüs'ün esareti ümmetin esaretidir. Kudüs'ün kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur. Kudüs davası ümmetin ortak davasıdır. Ümmeti izzete götürecek, vahdeti sağlayacak, ümmetin en şedit düşmanını zillete mahkûm edecek davadır. Kudüs'e sahip çıkmak, Kudüs'ü gündeme getirmek, Kudüs'ün kurtuluşu için çalışmak bütün Müslümanlara farzdır. Kudüs, ümmetin namus davasıdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.