Polatlı Ticaret Borsasından ihtiyaç sahibi 1200 öğrenciye giyecek yardımı

ANKARA (AA) - Polatlı Ticaret Borsası (PTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle ilçede eğitim gören 1200 öğrenciye kaban ve kışlık bot yardımında bulundu.TOBB'un desteğiyle Polatlı ilçesindeki 12 okulda öğrenim...

28 Ekim 2021 Perşembe 09:48
Polatlı Ticaret Borsasından ihtiyaç sahibi 1200 öğrenciye giyecek yardımı

ANKARA (AA) - Polatlı Ticaret Borsası (PTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle ilçede eğitim gören 1200 öğrenciye kaban ve kışlık bot yardımında bulundu.

TOBB'un desteğiyle Polatlı ilçesindeki 12 okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 1200 öğrenciye 600 çift kışlık bot ve 600 kaban yardımında bulundu.

Giyecek yardımları, PTB sosyal tesislerinde yapılan törenle ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü nezaretinde okul müdürlerine teslim edildi.

PTB Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu, TOBB'un kendilerine, 600 öğrenciye giyecek yardımı için para gönderdiğini, kendi kurumlarının aldığı kararla 1200 öğrencinin kaban ve bot ihtiyacının karşılandığını söyledi.

Toplu, "Eğitime yapılan yatırım devamlı kardır. Bu güzel çocuklarımıza, geleceğimiz olan bu çocuklarımıza bir nebze yardım sağlayabilirsek kurum olarak ne mutlu bize. Eğitime yardımı görev biliyoruz."’ dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise iş dünyasının sosyal projelere, özellikle eğitime katkı sunmasının önemli olduğunu vurgulayarak, TOBB ve Polatlı Ticaret Borsasına teşekkür etti.

Törene Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç da katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.