Polis Eşleri Derneğinden öğrencilere destek

- Polis Eşleri Derneği tarafından geliri polis memurlarının üniversitede okuyan çocuklarına verilmek üzere kermes düzenlendi

26 Nisan 2019 Cuma 20:55
Polis Eşleri Derneğinden öğrencilere destek

ANKARA (AA) - Polis Eşleri Derneği tarafından geliri polis memurlarının üniversitede okuyan çocuklarına verilmek üzere düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterildi.

Antares AVM'de düzenlenen kermese, polis eşlerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Kermeste polis eşleri tarafından kuru gıda, giyecek, el işlemeleri, mutfak eşyası ile börek, poğaça, kek ve pasta gibi yiyecekler satışa sunuldu.

Organizasyona katılan herkese teşekkür eden Polis Eşleri Derneği Başkanı Arzu Gülveren, "Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilat mensuplarımıza, şehit ve gazi ailelerimiz ve öğrencilerimize maddi ve manevi destek oluyoruz. Artık gelenekselleşti ve bu kermesi devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

AA muhabirine bilgi veren Polis Eşleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sadiye Saçlı Sezer ise dernek tarafından yaklaşık 700 öğrenciye burs verildiğini, bugün yapılan kermes ve akşam yemeğinden yaklaşık 50 bin lira gelir elde edildiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.