Poşetin içinden sikke ve objeler çıktı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, jandarma ekiplerince yapılan yol uygulamasında, tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen çok sayıda sikke ve obje ele geçirildi. Bucakışla karayolu Esentepe Kavşağında uygulama yapan Karaman İl Jandarma Komutanlığı...

28 Ağustos 2018 Salı 14:19
Poşetin içinden sikke ve objeler çıktı

KARAMAN (AA) - Karaman'da, jandarma ekiplerince yapılan yol uygulamasında, tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen çok sayıda sikke ve obje ele geçirildi.

Bucakışla karayolu Esentepe Kavşağında uygulama yapan Karaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yanlarından yaya olarak geçen bir kişiyi hareketlerinden şüphelenerek durdurdu.

Şüphelinin kimlik kontrolü ve üst aramasını yapan jandarma, D.A.Y'nin (25) elindeki poşette tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen 445 sikke ve 199 çeşitli obje ele geçirdi.

Zanlı, gözaltına alındı.


Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.