Pursaklar Belediyesinden polis adaylarına ücretsiz kurs

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesince POMEM sınavlarına hazırlanan gençler için özel yetenek kursu açıldı. Pursaklar Belediye Spor Kulübü Kapalı Spor Salonu'nda uzman eğitmenler tarafından verilen kursta, tempolu koşu, açma-germe hareketleri,...

06 Ocak 2021 Çarşamba 12:38
Pursaklar Belediyesinden polis adaylarına ücretsiz kurs

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesince POMEM sınavlarına hazırlanan gençler için özel yetenek kursu açıldı.

Pursaklar Belediye Spor Kulübü Kapalı Spor Salonu'nda uzman eğitmenler tarafından verilen kursta, tempolu koşu, açma-germe hareketleri, şınav ve mekik egzersizleri gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, geleceğin polislerini sınava hazırladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Pandemi kuralları çerçevesinde açtığımız ücretsiz kursta fiziksel yeterlilik eğitimleri Pursaklar Belediyesi bünyesindeki spor antrenörlerimiz tarafından veriliyor. İlçemiz gençlerinin her alanda başarılı olması için belediye olarak daima çocuklarımızın yanında olacağız. POMEM hazırlık kursuna katılan tüm gençlerimize sınavda üstün başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.