QNB Finansbank'tan 3 ay sonra ödemeli bayram kredisi

- QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan müşterilerine Kurban Bayramı'na özel uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

02 Ağustos 2018 Perşembe 11:28
QNB Finansbank'tan  3 ay sonra ödemeli bayram kredisi

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan müşterilerine Kurban Bayramı'na özel uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, her tutarda kredinin, uygun taksitlerle ve üç ay erteleme seçeneği ile sunulduğu kampanyada müşteriler, QNB Finansbank'tan 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet veya cep şubelerinden başvurularını yapıp, kredilerini anında hesaplarına aktarabiliyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.