Ramazan Bayramı'na doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Çetindağ, mesajında, toplumsal yaşamda önemli yeri olan bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığını ve kaynaştırdığını...

31 Mayıs 2019 Cuma 10:26
Ramazan Bayramı'na doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetindağ, mesajında, toplumsal yaşamda önemli yeri olan bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığını ve kaynaştırdığını belirtti.

Ramazan ayanı huzur içerisinde geçirdiklerini aktaran Çetindağ, şunları kaydetti:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kuruluş ayı olan ramazanı hep birlikte uğurluyoruz. Bizleri bayrama ulaştırdığı için Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Bayramlar birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı'nın ülkemizde ve Müslüman aleminde akan kanın durmasını sağlamasını yüce Allah'tan niyaz ediyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm Türk, İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.