"Sakin şehir" unvanlı Güdül ziyaretçilerini bekliyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, herkesi "sakin şehir" unvanlı ilçelerine beklediklerini söyledi.Yalçın, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kademeli normalleşmeyle vatandaşları ilçelerine...

28 Haziran 2021 Pazartesi 19:48

ANKARA (AA) - Ankara'nın Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, herkesi "sakin şehir" unvanlı ilçelerine beklediklerini söyledi.

Yalçın, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kademeli normalleşmeyle vatandaşları ilçelerine davet etti.

İlçeye gelen yerli ve yabancı turistin gezip görebileceği yerler olduğunu ifade eden Yalçın, "İlçeye çok yakın mesafede bulunan İnönü Mağaraları, Güdül Kent Müzesi, Yeşilöz Mahallesi, kaya mağaraları, Sorkun Mahallesi gölet ve yaylası, Çağa Mahallesi Mnizos Antik Kenti ve hamamlarıyla görülmeye değer yerler var." dedi.

Yalçın, ilçede konaklamanın insana huzur verdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İlçemiz ören yerleriyle, tarihi kalıntılarıyla, yaylalarıyla, göletleriyle, tarihi mağaralarıyla gerçekten görülmeye değer yerler arasında. 'Sakin şehir'de konakladığınızda bir haftanın yorgunluğunu da atıyorsunuz. Pazartesi günü işinize, ofisinize zinde gidiyorsunuz. Böylesi bir şehre sizleri beliyoruz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.