Saraykent Kaymakamı Açıkgöz Kovid-19 hastalarıyla ilgileniyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Saraykent ilçesinde Kaymakam Ali Açıkgöz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavisi evlerinde devam eden vatandaşları arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.Kaymakam Açıkgöz, ilçede telefonla...

22 Ekim 2021 Cuma 16:06
Saraykent Kaymakamı Açıkgöz Kovid-19 hastalarıyla ilgileniyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Saraykent ilçesinde Kaymakam Ali Açıkgöz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavisi evlerinde devam eden vatandaşları arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Açıkgöz, ilçede telefonla aradığı Kovid-19 hastalarının genel durumu hakkında bilgi alarak, ihtiyaçlarını soruyor.

Açıkgöz, AA muhabirine, testi pozitif çıkan vakaların neredeyse tamamının ya hiç aşı olmamış ya da tek doz aşı yaptıranlardan oluştuğunu ifade ederek, "Telefonla aradığımız vatandaşlar ilk başta şaşkınlık yaşıyor. Şu an pozitif olan vatandaşlarımızın her birini tek tek arayarak hallerini soruyorum. Kendilerine Rabbimizden şifa diliyorum. Vatandaşımıza aşının ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Bu vesileyle henüz aşı olmamış Saraykentli vatandaşlarımızdan aşılarını bir an önce yaptırmalarını rica ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.