Sarıveliler Kaymakamı Bircan'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Sarıveliler Kaymakamı Mehmet Bircan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Bircan mesajında, işçilerin, emek ve alın terleriyle ülkenin büyümesi, gelişmesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli rol...

01 Mayıs 2022 Pazar 15:10
Sarıveliler Kaymakamı Bircan'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

KARAMAN (AA) - Sarıveliler Kaymakamı Mehmet Bircan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bircan mesajında, işçilerin, emek ve alın terleriyle ülkenin büyümesi, gelişmesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynadığını belirtti.

İşçi ve diğer çalışanların çabaları sayesinde ülkenin refah düzeyinin artmakta olduğunu, vatandaşların daha iyi şartlarda hayatını sürdürmekte olduğunu belirten Bircan, şunları kaydetti:

"Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir inancın mensuplarıyız. Bu sebeple, devlet olarak çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürmekteyiz. Bu vesileyle, üretimin en önemli unsuru olan kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimizin, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleriyle sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.