Sarıyar'ın ilk belediye başkanı Mustafa Demir hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinin Sarıyar Beldesi kurucu belediye başkanı olan Mustafa Demir 97 yaşında hayatını kaybetti.1973-1984 yılları arasından iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Demir, için eski belediye başkanlarından...

24 Nisan 2021 Cumartesi 12:51
Sarıyar'ın ilk belediye başkanı Mustafa Demir hayatını kaybetti

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinin Sarıyar Beldesi kurucu belediye başkanı olan Mustafa Demir 97 yaşında hayatını kaybetti.

1973-1984 yılları arasından iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Demir, için eski belediye başkanlarından Halil Ünsal, Sarıyar olarak gerçek bir değeri kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Halil Ünsal, "Sayın başkanın beldemize çok çok hizmetleri olmuş. O dönemler gerçekten güzel hizmetler getirmiş. Beldede ortaokul, akabinde lise açılmasını sağlamış ve beldemize kazandırdığı yatırımlarla hafızalarımızda her zaman yeri olacak. Allah rahmet eylesin." dedi.

Mustafa Demir'in cenazesi, Merkez Camisinde kılınacak ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında mahalle mezarlığına defnedilecek.


Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.