Şehidin adı verilen okulda mevlit okutuldu

ANKARA (AA) - Diyarbakır'da, 2007 yılında nöbet sırasında arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu şehit olan piyade er Onur Yaman, için Ankara'nın Beypazarı ilçesinde isminin verildiği okulda mevlit...

01 Ocak 2019 Salı 11:31
Şehidin adı verilen okulda mevlit okutuldu

ANKARA (AA) - Diyarbakır'da, 2007 yılında nöbet sırasında arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu şehit olan piyade er Onur Yaman, için Ankara'nın Beypazarı ilçesinde isminin verildiği okulda mevlit okutuldu.

"Şehit Onur Yaman İlkokulu"nda düzenlenen programa, şehidin ailesi okul müdürü Kuraner Tuna ile öğretmenler ve din görevlileri katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.

Şehidin babası Muhammet Yaman, oğlu için mevlit okutulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.