Şehit er Tunahan Doktur, mezarı başında anıldı

ANKARA (AA) - Hakkari'de teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen istihkam er Tunahan Doktur, şehadetinin 5. yılında mezarı başında anıldı.Kahramankazan Şehitliği'nde düzenlenen programa, şehidin...

28 Ağustos 2021 Cumartesi 14:43
Şehit er Tunahan Doktur, mezarı başında anıldı

ANKARA (AA) - Hakkari'de teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen istihkam er Tunahan Doktur, şehadetinin 5. yılında mezarı başında anıldı.

Kahramankazan Şehitliği'nde düzenlenen programa, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Mezar başında dua edilmesinin ardından açıklama yapan şehit babası Mustafa Doktur oğlunu kaybetmenin acısını her gün yaşadıklarını belirterek, "İnsanın evladını kaybetmesi tarifsiz bir acı. Acımız hala taze olsa da tek tesellimiz; oğlumuz Tunahan vatan, bayrak, ülkemizin birlik ve beraberliği için şehit oldu." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.