Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'dan bayram mesaisindeki personele ziyaret

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bayram boyunca görev başında olacak personeli, 112 Acil Çağrı Hizmetleri personelleri ve emniyet ekiplerini ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen...

02 Mayıs 2022 Pazartesi 14:45
Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'dan bayram mesaisindeki personele ziyaret

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bayram boyunca görev başında olacak personeli, 112 Acil Çağrı Hizmetleri personelleri ve emniyet ekiplerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Pekyatırmacı, her zaman emekçilerin yanında olduğunu bildirdi.

Pekyatırmacı, güzel, bereketli ve huzurlu bir ramazanın geride kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının pekiştirdiği birlik beraberlik ve kardeşlik duygularıyla inşallah bayramımız da güzel geçecek. Bütün emeklerinizden, gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve sevdiklerinizle hayırlı bayramlar diliyorum. Allah birlikte nice ramazanlara ve bayramlara erişmeyi nasip etsin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.