Seydişehir Belediyesinden Kastamonu'ya destek ekibi gönderildi

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi, aşırı yağışların yol açtığı taşkın ve sellerden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki çalışmalara destek olmak amacıyla ekip gönderdi.Belediyenin İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğüne...

28 Haziran 2022 Salı 12:53
Seydişehir Belediyesinden Kastamonu'ya destek ekibi gönderildi

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi, aşırı yağışların yol açtığı taşkın ve sellerden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki çalışmalara destek olmak amacıyla ekip gönderdi.

Belediyenin İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı 6 kişilik ekip, Konya AFAD İl Müdürlüğü ile Bozkurt ilçesine ulaşarak çalışmalara başladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, "Medeniyetimizin özünde yer alan yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla Kastamonu halkının acılarını paylaşıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SeydişehirBozkurtKastomonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.