SGK'dan Kayseri OSB'ye teşekkür belgesi

KAYSERİ (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü, son beş yılda primlerini düzenli ödeyen ve borcu olmayan Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne (OSB) teşekkür belgesi verdi.OSB'den yapılan yazılı açıklamaya...

21 Mayıs 2021 Cuma 11:43
SGK'dan Kayseri OSB'ye teşekkür belgesi

KAYSERİ (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü, son beş yılda primlerini düzenli ödeyen ve borcu olmayan Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne (OSB) teşekkür belgesi verdi.

OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, SGK Başkanı İsmail Yılmaz'ın imzaladığı belgeyi, SGK Kayseri İl Müdür Yardımcısı Mustafa Türkoğlu, ziyaret ettiği Kayseri OSB Genel Sekreteri Adil Özhan'a verdi.

Belgede, "Çalışanlarınızın hizmetlerini kurumumuza yasal süre içerisinde bildirdiğiniz ve primlerinizi düzenli olarak yatırdığınız için teşekkür eder, yürütmekte olduğunuz çalışma ve faaliyetlerde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.