Sivas Belediye Başkanı Bilgin ve STSO Başkanı Eken'den Regaip Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Bilgin, mesajında, üç ayların başlangıcını müjdeleyen ve rahmeti bereketi bol olan...

02 Şubat 2022 Çarşamba 13:46
Sivas Belediye Başkanı Bilgin ve STSO Başkanı Eken'den Regaip Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgin, mesajında, üç ayların başlangıcını müjdeleyen ve rahmeti bereketi bol olan bu mübarek günün, sevgi, barış ve kardeşlik duygularını artırmasını diledi.

İslam aleminin kandilini tebrik eden Bilgin, şunları kaydetti

"İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç ayların toplumumuzdaki iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Bu vesileyle dualarımızı, yalnız şahsımız için değil, kahraman Türk ordumuz başta olmak üzere ailemiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için etmeliyiz. Bu gecede olduğu gibi devam eden mübarek aylarda da kulluk ve ibadet şuuru ile toplum olarak birbirimize kenetlenmeli, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde dostluk ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, üç ayların gelişiyle rahmet, mağfiret ve bereketten nasiplenmeyi Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum."

STSO Başkanı Mustafa Eken ise kandillerin kalpleri birbirine yaklaştıran, toplumsal dayanışmayı arttıran, birlik ve beraberliğin sağlandığı özel geceler olduğunu belirtti.

Regaip Kandili'nin üç ayların habercisi olduğunu aktaran Eken, "Rahmetin, bereketin, bolluğun, birlik ve beraberliğin sağlandığı üç aylarda yüce Allah'tan temennimiz tüm İslam alemine sağlık ve huzur getirmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, iş dünyamızın ve tüm hemşehrilerimizin Regaib kandilini ve üç aylarını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.