Sivas Belediyesi, Halil Rıfat Paşa ve Fatih caddelerini yenileyecek

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha kolay ve konforlu hale getirmek için bu sezon ilk çalışmayı Halil Rıfat Paşa ve Fatih caddelerinde gerçekleştirecek.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sivas Lisesi Kavşağı’ndan...

23 Şubat 2022 Çarşamba 16:29
Sivas Belediyesi, Halil Rıfat Paşa ve Fatih caddelerini yenileyecek

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha kolay ve konforlu hale getirmek için bu sezon ilk çalışmayı Halil Rıfat Paşa ve Fatih caddelerinde gerçekleştirecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sivas Lisesi Kavşağı’ndan başlayacak yenileme çalışması, her iki cadde boyunca devam ederek Başbağlar Caddesi'ne kadar uzanacak.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bölge sakinleri ve cadde esnaflarını ziyaret ederek yapılması planlanan yenileme çalışması hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bilgin, bu sezon her iki caddede yol, kaldırım, asfalt, aydınlatma, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Belediye olarak insan odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"Geçen sezon Hayri Sığırcı Caddesi'nin altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladık. Bu sezonun startını ise Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde vereceğiz. Aslında geçen sezon bu caddemizi tamamen yenilenecektik ancak pandemi nedeniyle bazı gecikmeler yaşandı. İnşallah bu sezon Sivas Lisesi kavşağından başlayarak Halil Rıfat Paşa Caddesi ve ardından devamı olan Fatih Caddesi'nin yol, kaldırım, asfalt, aydınlatma, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. 4 kilometre uzunluğundaki yenileme çalışması boyunca güzergahı nitelikli ağaçlarla donatılacağız. Ağaçlandırma, aydınlatma ve asfaltıyla yenilenmiş, daha konforlu bir caddemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Bilgin, çalışmalar sırasında esnaflardan ve vatandaşlardan anlayış beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.