Sivas TSO Başkanı Eken'den tedbir çağrısı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, kontrollü normalleşmede oluşacak rehavetin daha sıkı tedbirler gelmesine neden olabileceğini bildirdi.Eken, yazılı açıklamasında, esnafa maske, mesafe ve hijyen kurallarına...

04 Mart 2021 Perşembe 14:20
Sivas TSO Başkanı Eken'den tedbir çağrısı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, kontrollü normalleşmede oluşacak rehavetin daha sıkı tedbirler gelmesine neden olabileceğini bildirdi.

Eken, yazılı açıklamasında, esnafa maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyma çağrısında bulundu.

Kısıtlamaların kaldırılmasıyla oluşacak rehavetin çok daha ağır sonuçlar çıkarabileceğine dikkati çeken Eken, şunları kaydetti:

"Virüsün etkisini yitirmediğini unutmamamız gerekiyor. Uzun bir aranın ardından işyerlerini açan esnafımız, dikkatli olmalı ve kurallara son derece hassasiyet göstermeli. 2 kez kuralları ihlal eden işletmelere cezai işlem uygulanacak. Eğer ihmal devam ederse işyeri kapatılacak. Bu süreçte farklı mağduriyetler yaşanmaması için işletmelerimiz kurallara uymalı. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Esnafımızı sevindirecek kararların alınması bizleri gerçekten mutlu etti. Ancak kısıtlama ve yasakların esnetilmesi her şey normale döndü anlamına gelmiyor. İlimizde yine salgınla mücadele devam ediyor. Bu konuda temkinli olmalıyız. Tedbiri elden bırakmamalıyız. Rehavete kapılırsak vaka sayılarımız artacaktır. Bu da yeni kısıtlamalar ve yasakları beraberinde getirecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.