Sivas Valisi Salih Ayhan'dan Regaip Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayhan, mesajında, güzel bir kış gününde, bol yağışı ve nimeti ile sevindiren mübarek üç aylara ve Regaip Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını...

02 Şubat 2022 Çarşamba 09:12
Sivas Valisi Salih Ayhan'dan Regaip Kandili mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayhan, mesajında, güzel bir kış gününde, bol yağışı ve nimeti ile sevindiren mübarek üç aylara ve Regaip Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tüm İslam aleminin kandilini kutlayan Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. Allah ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsat sunan kandiller, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran çok özel gecelerdir. Bu güzel atmosferde Müslümanlar olarak Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşımalı, ihtiyaç sahiplerini gözetmeli, şehit yakınları ve gazilerimizi, büyüklerimizi, pandemi kuralları çerçevesinde ziyaret ederek gönüllerini almalıyız. Bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyor, Sivaslı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandil'ini tebrik ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.