Sivas Ziraat Odasından "kuraklık desteği" açıklaması

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, kuraklık desteği ödemelerinin yılbaşından önce yapılmasının planlandığını bildirdi. Çetindağ, yazılı açıklamasında, çiftçilerin 2021 yılında kuraklık ve girdi fiyatlarındaki...

19 Kasım 2021 Cuma 14:44
Sivas Ziraat Odasından

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, kuraklık desteği ödemelerinin yılbaşından önce yapılmasının planlandığını bildirdi.

Çetindağ, yazılı açıklamasında, çiftçilerin 2021 yılında kuraklık ve girdi fiyatlarındaki artış nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini kaydetti.

Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini, kuraklık desteği ödemelerinin yılbaşından önce çiftçilerin hesaplarına yatırılmasının planlandığı bilgisini aldıklarını aktaran Çetindağ, "Cumhurbaşkanımız kuraklıkla ilgili dekara 100 lira destek verileceğini açıklamıştı. Bu desteklerle ilgili çalışmalar Sivas’ımızda başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştük. Yılbaşından önce yani aralık ayı içerisinde kuraklık desteğinin verilmesi düşünülüyor." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.