Sivas'ta 800 araçlık otopark hizmete girdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaptırılan 800 araçlık yeraltı otoparkı hizmete girdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yeraltında 3 katlı ve 800 araç kapasitesine...

05 Temmuz 2018 Perşembe 15:43
Sivas'ta 800 araçlık otopark hizmete girdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaptırılan 800 araçlık yeraltı otoparkı hizmete girdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yeraltında 3 katlı ve 800 araç kapasitesine sahip olarak inşa edilen otopark tamamlandı.

Belediye tarafından doğrudan işletilecek otoparkta, araç girişi 3 lira, sonraki her saat için 1 lira olarak ücretlendirilecek.

Otoparkı aylık olarak kullanmak isteyenler için abonelik ücreti 300 lira olarak belirlendi.

Bu arada kentte, ilerleyen dönemde jandarma binasının arka kısmı ve orduevinin bulunduğu bölgede oluşturulacak 4 Eylül ve Kışla meydanların altında da otopark alanları inşa edileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.