Sivas'ta Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) İsrail'in işgali altındaki Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarda şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.İlahiyat Fakültesi Ek Binası önünde kılınan cenaze...

21 Mayıs 2021 Cuma 11:23
Sivas'ta Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) İsrail'in işgali altındaki Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarda şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

İlahiyat Fakültesi Ek Binası önünde kılınan cenaze namazına, Rektör Prof. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, dekanlar, müdürler, akademisyenler ile idari personel katıldı.

Öte yandan, c​​​​​​enaze namazı öncesi, vefat eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sarıkaya için mevlit okutuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.