Sivas'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere EBA uyumlu tablet desteği

SİVAS (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Sivas Ticaret Borsası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde uzaktan eğitime destek için başlattığı kampanyayla ihtiyaç sahibi öğrenciler için EBA uyumlu 55 tablet hediye etti....

21 Aralık 2020 Pazartesi 14:51
Sivas'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere EBA uyumlu tablet desteği

SİVAS (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Sivas Ticaret Borsası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde uzaktan eğitime destek için başlattığı kampanyayla ihtiyaç sahibi öğrenciler için EBA uyumlu 55 tablet hediye etti.

Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan açıklamaya göre, borsa başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, başkan yardımcısı Hilmi Gül ile Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı ziyaret ederek 55 adet EBA uyumlu tablet bilgisayarı verdi.

Burada açıklama yapan Hastaoğlu, söz konusu kampanyanın pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitimden faydalanması için yapıldığını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ise tabletlerin Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği kriterler doğrultusunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını aktararak, Hastaoğlu'na teşekkür etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.