Sivas'ta ilkokul öğrenci korosundan ilahi ve kahramanlık türküleri konseri

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen konserde ilkokul öğrencilerinden oluşan koro, ilahi ve kahramanlık türkülerini seslendirdi.Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde "Temel Eğitimde On Bin Okul Projesi" kapsamında konser programı...

03 Haziran 2022 Cuma 11:21
Sivas'ta ilkokul öğrenci korosundan ilahi ve kahramanlık türküleri konseri

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen konserde ilkokul öğrencilerinden oluşan koro, ilahi ve kahramanlık türkülerini seslendirdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde "Temel Eğitimde On Bin Okul Projesi" kapsamında konser programı düzenlendi.

Konserde Yavuz Selim İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinden oluşan koro, ney eşliğinde ilahi ve kahramanlık türküleri seslendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, konserin ardından yaptığı konuşmada, "Manevi değerlere sahip bir neslin oluşturduğu bu tabloyu görmek bizi çok mutlu etti. Bu çocukların yetişmesinde en büyük rolü üstlenen ailelerini kutluyor, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum." dedi.

Okulun müdürü Süleyman Öcalan da "Ney eşliğinde okuduğunuz ilahilerle bizlere maneviyatı yaşattınız. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz Salih Temiztürk'ü kutluyor, sizleri tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.