Sivas'ta jandarma ekipleri, şehitler için özel klip hazırladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta jandarma ekipleri "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı" dolayısıyla klip hazırladı.Şarkışla Jandarma Komutanlığı ekiplerince sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın...

17 Mart 2021 Çarşamba 18:49
Sivas'ta jandarma ekipleri, şehitler için özel klip hazırladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta jandarma ekipleri "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı" dolayısıyla klip hazırladı.

Şarkışla Jandarma Komutanlığı ekiplerince sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın "Şehitler Ölmez" türküsü eşliğinde hazırlanan klipte, ekiplerin kentteki şehitlerin mezarları ziyaret ederek, kabirleri başındaki yıpranan Türk Bayraklarını yenisiyle değiştirmesi görüntülere yansıyor.

Jandarmaların, şehit ailelerini ziyaretine yer verilen klipte ayrıca Sivaslı şehitlerin fotoğrafları ve biyografisi de yer alıyor.

Klipte, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz 2018'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu asker eşi olan annesi Nurcan Karakaya ile şehit düşen Mustafa Bedirhan Karakaya'nın mezarı başında dua eden askerlerin görüntüsüne de yer veriliyor.

Valilik sosyal medya hesaplarından paylaşılan klip, kısa sürede büyük beğeni topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.