Sivas'ta kedi güzellik yarışması düzenlendi

06 Ağustos 2023 Pazar 16:10
Sivas'ta kedi güzellik yarışması düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir veteriner hekim tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen kedi güzellik yarışmasında, "Müstesna" isimli kedi birinci seçildi.

Sivas'ta geçen yıl kliniğine gelen kedilerin fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan yarışma başlatan veteriner hekim İbrahim Özmen tarafından kentteki bir otelin konferans salonunda yapılan final yarışmasında kediler, hem fiziksel yapıları hem de sahipleriyle olan bağlarına göre değerlendirildi.

Yarışmada, birinciliği 9 kedi arasından Melike Dur'un "Müstesna" isimli kedisi kazandı.

Yarışmanın Jüri üyeliklerini ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme, Veterinerlik Zootekni Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Ziya Oğrak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Erdem Şenel, Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi araştırma görevlisi Sefer Türk ile Veteriner Hekim Murat Kebüde yaptı.


Anahtar Kelimeler:
Kedi YarışmasıSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.