Sivas'ta Kur'an kurslarında eğitim gören miniklere "Berat Kandili" sürprizi

SİVAS (AA) - Sivas'ta 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören 456 öğrenciye Berat Kandili dolayısıyla hikaye kitabı hediye edildi.İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, kent merkezindeki 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim...

27 Mart 2021 Cumartesi 11:05
Sivas'ta Kur'an kurslarında eğitim gören miniklere

SİVAS (AA) - Sivas'ta 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören 456 öğrenciye Berat Kandili dolayısıyla hikaye kitabı hediye edildi.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, kent merkezindeki 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören 456 öğrenciye "Berat Kandili" sürprizi yapıldı.

Rahmet, mağfiret ve bağışlanma ayı olan Ramazan ayının habercisi Berat Kandili'nde çocukların kandil coşkusuna ortak olmak isteyen din görevlileri, il merkezinde faaliyet gösteren 25 Kur’an kursunda eğitim gören 456 öğrenciye Diyanet Yayınları arasında bulunan “Kıtır ile Pıtır” hikaye kitabı seti ile kandil şekeri ikram etti.

İl Müftü Yardımcısı Azime Betül Demirel Yiğit ve beraberindeki Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ziya Soylu ve Eğitim Uzmanı Ayşegül Gözeri Daştan, öğrencilerin kandilini tebrik etti.

Ziyaretlerde ayrıca öğrencilere, dini gün ve gecelerin önemi anlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.