Sivas'ta perakende sebze hali yenilenecek

SİVAS (AA) - Sivas'ta ihtiyaçları karşılayamayan mevcut perakende sebze halinin yenilenerek modern bir yapıya bürüneceği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, soğuk ve yağışlı günlerde esnaf ve vatandaşlar açısından büyük...

10 Kasım 2020 Salı 15:37
Sivas'ta perakende sebze hali yenilenecek

SİVAS (AA) - Sivas'ta ihtiyaçları karşılayamayan mevcut perakende sebze halinin yenilenerek modern bir yapıya bürüneceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, soğuk ve yağışlı günlerde esnaf ve vatandaşlar açısından büyük sıkıntı oluşturan sebze hali yakın zamanda yıkılarak yerine modern bir alan yapılacak.

Mevcut sebze halindeki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çalışmalar hakkında bilgi vererek kısa sürede projenin tamamlanacağını belirtti.

Esnafın, özellikle kış mevsiminde 3-4 ay süreyle sebze halinde çalışamadığını aktaran Bilgin, “Hem hal esnafımızın hem de alışveriş yapan hemşehrilerimizin ihtiyacına cevap verecek yeni sebze hali ve çevre düzenleme projemizi kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Proje çalışması öncesinde esnafımızla bir araya gelerek hem kendilerine bilgi verdik hem de hasbihal ettik.” ifadelerini kullandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.