Sivas'ta sonbahar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Zara ilçeleri arasında bulunan Geminbeli Geçidi'nde sonbaharın gelmesiyle renk cümbüşü yaşanıyor.Sivas-Suşehri karayolu üzerindeki 2 bin 10 metre rakımlı Geminbeli Geçidi'nin çevresini örten...

19 Ekim 2018 Cuma 14:44
Sivas'ta sonbahar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Zara ilçeleri arasında bulunan Geminbeli Geçidi'nde sonbaharın gelmesiyle renk cümbüşü yaşanıyor.

Sivas-Suşehri karayolu üzerindeki 2 bin 10 metre rakımlı Geminbeli Geçidi'nin çevresini örten ormanlık alanda bulunan değişik türlerden oluşan ağaçlar, sonbaharla birlikte sarı, kırmızı ve yeşil renklerin bütün tonlarını taşıyor.

Bölgeden geçen sürücüler ve vatandaşlar da zirveye hakim noktada mola verip, bu anı fotoğraf karesiyle ölümsüzleştiriyor.

Anahtar Kelimeler:
SuşehriSonbahar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.