Sivas'ta uyuşturucuyla mücadele sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta uyuşturucuyla mücadele kapsamında emniyet ekiplerince son bir haftada yapılan operasyonlarda yakalanan 16 kişiden 2'si tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele...

08 Mart 2021 Pazartesi 17:00
Sivas'ta uyuşturucuyla mücadele sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta uyuşturucuyla mücadele kapsamında emniyet ekiplerince son bir haftada yapılan operasyonlarda yakalanan 16 kişiden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce son bir haftada il genelinde sokakta uyuşturucu satan ve kullananlara yönelik operasyonlarda, 4,81 gram esrar maddesi, 14,30 gram eroin, 5,19 gram metamfetamin, 216 uyuşturucu hap, 1,5 metadon hap, 2,05 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, yakalanan 16 kişiden, 2'si tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.