Sivas'ta vatandaşlar "Millet Kıraathanesi"ni çok sevdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından kentte hizmete açılan Millet Kıraathaneleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği "Millet...

03 Mart 2022 Perşembe 11:57
Sivas'ta vatandaşlar

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından kentte hizmete açılan Millet Kıraathaneleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği "Millet Kıraathanesi" projesi Sivas'ta Millet Bahçesi ve Esentepe Bölge Parkı'nda hizmet vermeye devam ediyor.

Kıraathane içerisinde yer alan çay, kahve ve oturma alanları, kütüphane ve okuma salonu, ders çalışma alanları ile çocuk oyun alanları her yaştan Sivaslının verimli vakit geçirmesine imkan sağlıyor.

Kıraathanelere en çok ilgiyi emekli vatandaşlar ile öğrenciler gösteriyor.

Sivas Belediyesi tarafından oluşturulan kıraathaneyi kullanan vatandaşlar bu hizmet için Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasMİLLET KIRAATHANESİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.