Sivas'ta "Yöresel Lezzetler" etkinliği düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta öğrenciler tarafından "Yöresel Lezzetler" adlı etkinlik düzenlendi. Vali Aydın Güçlü İlkokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi kapsamında beslenme saatinde evlerinden getirdikleri yiyecekleri birbirine ikram...

07 Mart 2019 Perşembe 16:08
Sivas'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ta öğrenciler tarafından "Yöresel Lezzetler" adlı etkinlik düzenlendi.

Vali Aydın Güçlü İlkokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi kapsamında beslenme saatinde evlerinden getirdikleri yiyecekleri birbirine ikram etti.

Etkinliği düzenleyen öğretmen İlyas Güven, AA muhabirine, gönüllülük esasına dayalı etkinliği 15 günde bir gerçekleştirdiklerini söyledi.

Katkı sunan öğrenci ve velilere teşekkür eden Güven, "Amacımız öğretmen, veli, okul işbirliğini ve uyumunu artırarak çocuklarımıza ev ortamında bulabilecekleri yiyecekler sunmak. Kültürümüze ait değişik lezzetleri tattırmak, onlarla tanıştırmak ve onları sevdirerek bu değerlerimizin aktarımını sağlamak, sosyal yönden tanışmayı, kaynaşmayı ve en önemlisi paylaşmayı öğretmek." dedi.

Öğrencilerden Belinay Azra Atmaca da okula getirdiği yiyeceklerin hazırlanmasında annesine yardım ettiğini belirterek, etkinliği düzenleyen öğretmenine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.