Sorgun Bilim Sanat Merkezi inşaatına başlandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaptırılacak Bilim Sanat Merkezi'nin inşaatına başlandı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, AA muhabirine, eski hastane yerine yapılacak merkezin önemli bir eksiği gidereceğini söyledi.Milli...

16 Mart 2022 Çarşamba 16:25
Sorgun Bilim Sanat Merkezi inşaatına başlandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaptırılacak Bilim Sanat Merkezi'nin inşaatına başlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, AA muhabirine, eski hastane yerine yapılacak merkezin önemli bir eksiği gidereceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından planlanıp, İl Özel İdaresince Karşıyaka Mahallesi'ne yapılacak merkezin inşaatına başlandığını belirten Öcal, "Merkezimiz şu an başka bir binada hizmet veriyor, inşaatın tamamlanmasıyla kendi binasına taşınacak. 3 bin 400 metrekarelik bir alanda, 12 derslik olarak yapılacak merkez, 7 milyon 608 bin 640 liraya mal olacak ve 7 ay sonra teslim edilecek. Bu güzide kurumun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.