Sorgun’da caddelere evsel atık kutuları yerleştirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun Belediyesi tarafından, ilçede "Sıfır Atık Yönetimi Eylem Planı" kapsamında caddelere "evsel atık kutuları" konuluyor. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, AA muhabirine, caddelerde...

12 Kasım 2020 Perşembe 19:10
Sorgun’da caddelere evsel atık kutuları yerleştirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun Belediyesi tarafından, ilçede "Sıfır Atık Yönetimi Eylem Planı" kapsamında caddelere "evsel atık kutuları" konuluyor.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, AA muhabirine, caddelerde kullanılan çöp kutularının yerine geri dönüşebilir atıklar için evsel atık kutuları yerleştirdiklerini söyledi.

Evsel atık kutularının daha sağlıklı ve caddeye de görsellik kazandırdığını aktaran Ekinci, "Atık kutuları metal-cam, plastik-kağıt olarak ayrışmasını sağlıyor ve geri dönüşümü de verimli olarak uygulamamızı sağlıyor. Atıkları uygun kutulara atarak geri dönüşüme destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.