Suşehri'nde emniyet kemerinin önemi mobil simülasyon aracı ile anlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "300 kazazede, 300 emniyet kemeri" projesi kapsamında, emniyet kemeri kullanımının önemi mobil simülasyon aracında uygulamalı olarak anlatıldı.Mobil simülasyon aracı, İlçe Emniyet Müdürlüğünün...

22 Haziran 2021 Salı 14:59
Suşehri'nde emniyet kemerinin önemi mobil simülasyon aracı ile anlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "300 kazazede, 300 emniyet kemeri" projesi kapsamında, emniyet kemeri kullanımının önemi mobil simülasyon aracında uygulamalı olarak anlatıldı.

Mobil simülasyon aracı, İlçe Emniyet Müdürlüğünün organizasyonuyla ilçeye getirildi.

Eski hükümet konağı önünde konumlanan simülasyon aracında, emniyet kemerinin önemi uygulamalı olarak gösterildi.

Emniyet personeli tarafından vatandaşlara verilen uygulamalı eğitimde, 5 kilometre hızdayken gerçekleşen bir kazada, emniyet kemerli ve kemersiz yolculuğun hangi sonuçlara yol açtığı anlatıldı.

Simülasyon aracının 3 gün ilçede kalacağı, özellikle şehir içi dolmuş şoförleri ve ticari araç sürücülerine de uygulamalı eğitim verileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.