Suşehri'nde köy okulları sporla buluştu

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Köy Okulları Sporla Buluşuyor Projesi" kapsamında köy okulunda çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi.Sivas Valiliğinin "700 Fikir 700 Proje"si kapsamında Suşehri Kaymakamlığı...

18 Haziran 2021 Cuma 11:57
Suşehri'nde köy okulları sporla buluştu

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde, "Köy Okulları Sporla Buluşuyor Projesi" kapsamında köy okulunda çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi.

Sivas Valiliğinin "700 Fikir 700 Proje"si kapsamında Suşehri Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından "Köy Okulları Sporla Buluşuyor Projesi" hazırlandı.

Aşağısarıca köyüne giden Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu ve merkezin personeli Şehit Bayram Yüce İlk-Ortaokulu öğrencilerine kort tenisi, mini golf, dart ve okçuluk gibi sporları tanıttı.

Öğrenciler, ilk kez tanıştıkları spor branşlarıyla keyifli anlar yaşadı.

Projenin diğer köylerde de uygulanacağı öğrenildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.